Vad vi gör

Raw Cut Studio är företaget som har specialiserat sig på att tillverka medaljer och priser av trä.

Känslan att arbeta med ett material som är levande och har en historia, är helt fantastisk. Varje bit trä är unik och har sin egen karaktär. Vilket i sin tur gör varje medalj unik. Genom att skapa dem i trä, kan man göra saker som aldrig har funnits inom de vanliga medaljerna gjorda i metall. Vi kan designa och förmedla känslan från loppet på ett helt annat sätt.

När vi gör en medalj utgår vi från ert lopp och er vision. Hos oss finns inga standardmedaljer!

Varför trämedaljer

Många tävlingar lägger pengar på dyra medaljer, men hur många hamnar tyvärr inte i en låda någonstans, bortglömda?

En medalj är viktigare än många tror. För mottagaren är den ett kvitto på att alla tidiga morgnar och sena kvällar, man har gett sig ut i spåret, har gett utdelning.

För den som ger ut medaljen är den en belöning till utövaren, men än viktigare så är den er billigaste reklampelare ni kan ha. När personen kommer hem och hänger den på väggen, så är den en påminnelse om tävlingen och längtan tillbaka till nästa år då man skall göra ännu bättre från sig och få känna den där känslan igen. Hamnar medaljen i en låda, då är kostnaden för medaljen bortkastad och har noll reklamvärde.

Därför är en vacker och unik medalj av största reklam- och belöningsvärde för er!

Varför oss

Vår kärlek och passion till sporten i kombination med erfarenheten vi har inom träbearbetning och design, gör oss till en självklar partner när det gäller medaljer och priser.

  • Varje trädetalj är lokalt tillverkad och designad. Därför väldigt korta processtider om något behöver ändras eller läggas till.
  • Allt ädelträ är lokalt fällt och uppsågat. Vi väljer endast de bästa bitarna för vad som kommer att bli era medaljer eller priser.

Raw Cut Studio är det lilla företaget med det stora hjärtat och engagemanget.